Wandelingen op zaterdag

Zaterdag 25 januari 2020 - 10.00 uur (Let op: alleen bij helder weer): Stadion De Kuip Rotterdam - Eiland van Brienenoord en de Maasboulevard (16 km)

Vanaf Stadion De Kuip in Rotterdam maken we eerst een rondje over het nabij gelegen Eiland van Brienenoord en bezoeken de nieuwe uitzichttoren. Daarna wandelen we over de Van Brienenoordbrug naar de Schaardijk. Via de Nesserdijk komen we op de Maasboulevard. Deze wandelen we helemaal uit tot de Erasmusbrug. Via deze brug gaan we naar de Kop van Zuid en over de Rijnhavenbrug komen we uit bij de Fenix Food Factory. Na wat gegeten en gedronken te hebben kunnen we wandelend, met de tram of met de watertaxi terug naar Stadion De Kuip.

Zaterdag 21 maart 2020 - 10.00 uur: Kwade Hoek en Ouddorp (18 km).

We starten bij het TOP aan de Meester Snijderweg Stellendam (net voorbij de visafslag) Hier vandaan lopen we via een wandelknooppuntenroute door de mooie natuur van de Kwade Hoek en het strand in de richting van Ouddorp. Via een andere route door de Kwade Hoek hopen we weer bij het TOP uit te komen.

Zondag 17 mei 2020 - 9 tot 11 uur: Amersfoort - Voetprints voor Nepal editie 10 (en laatste) - 15 of 25 km.

De 10e editie van de sponsortocht Voetprints voor Nepal gaat net als in 2019 door de mooie omgeving van de Soesterduinen. Er kan gekozen worden voor 15 of 25 km wandelen (nieuwe routes) of 35 of 50 km fietsen. Samen met Stichting Veldwerk uit Heiloo en Stichting Holland Building Nepal uit Enkhuizen organiseert Stichting Maha Mata Nederland uit Heenvliet dit sponsorevent. Met de opbrengst zal Stichting Maha Mata Nederland dit keer het Saytam Daycare Centre van de Down Syndrome Society ondersteunen. Inschrijven kost € 7,50. Kijk voor meer informatie op: www.mahamata.nl of mail naar info@mahamata.nl.

Zaterdag 13 juni 2020 - 10.00 uur: Oostvoorne/Rockanje (16 km).

De exacte route en vertrek locatie van deze route wordt later bekend gemaakt