Wandelingen op zaterdag

Zaterdag 26 januari 2019 - 10.00 uur: De Kuip - Kop van Zuid via Maasboulevard (16 km)

Vanaf stadion De Kuip gaan we naar het Eiland Van Brienenoord. Nadat we dit rond hebben gelopen gaan we richting van Brienenoordbrug. Nadat we De Maas over zijn gestoken lopen we over de Maasboulevard naar de Erasmusbrug. Op de Kop van Zuid gaan we op zoek naar wat te drinken en te eten. Voor de terugweg zijn er meerdere opties: de Watertaxi, de tram of lopend over De Laan op Zuid. (Let op: deze tocht gaat alleen door bij mooi weer.)

Zaterdag 30 maart 2019 - 10.00 uur: Oude Maas Barendrecht - Rijsoord (16 km).

We starten bij Pannenkoekhuis De Oude Maas in Barendrecht. Via de nieuwe natuur van De Zuidpolder wandelen we daarna langs de Waal naar Heerjansdam. Na een koffiestop lopen wij een rondje door de nieuwe natuur bij Rijsoord. Via een ander pad in De Zuidpolder wandelen we vervolgens weer terug naar de startlocatie.

Zondag 14 april 2019 - 9 tot 11 uur: Amersfoort - Voetprints voor Nepal editie 8 - 15 of 25 km.

De 8e editie van de sponsortocht Voetprints voor Nepal gaat net als in 2018 door de mooie omgeving van de Soesterduinen. Er kan gekozen worden voor 15 of 25 km wandelen (nieuwe routes) of 35 of 50 km fietsen. Samen met Stichting Veldwerk uit Heiloo en Stichting Holland Building Nepal uit Enkhuizen organiseert Stichting Maha Mata Nederland uit Heenvliet dit sponsorevent. Met de opbrengst zal Stichting Maha Mata Nederland dit keer de projecten van Mountain Child Care ondersteunen. Inschrijven kost € 7,50. Kijk voor meer informatie op: www.mahamata.nl of mail naar info@mahamata.nl.

Zaterdag 15 juni 2019 - 10.00 uur: Ockenburgh en Kijkduin (19 km).

Vanaf Landgoed Ockenburgh wandelen we door het groen van diverse parken naar Kijkduin. Na een klein stukje strand waar we wellicht ook eens strandtent tegenkomen om wat te kunnen drinken, Zoeken we wederom groen op om via een andere route weer bij landgoed Ockenburgh terug te komen.